Långbänk smittar inte män med omedelbar resning

5 Okt

Talangtävlingen Tuna Idol drar ut på tiden erfar By á Bladet. Trots attTuna-Camilla kvar i tävlingen snart alla i byn gjort bort sig är det fortfarande alldeles för många kvar i tävlingen. TV-ledningen är förtvivlad över läget men säger sig inget kunna göra och beklagar att man ännu inte vet när en vinnare kan koras. Red. kommer att följa utvecklingen!

På tal om att dra ut på tiden kan By á Bladet också meddela att alla säkerhetskopior på byfullmäktiges politiska handlingsprogram kommer att hemligstämplas i 70 år. Eftersom originalbanden ständigt försvinner under mystiska omständigheter och försvinner också alla spår av fullmäktiges eventuella politik. Om något skulle hända i byfullmäktige framöver så är det alltså i fortsättningen resultatet av 70 år gamla beslut. ”Det här känns tryggt”, säger f.d. orföranden i byfullmäktige Göran P Ersson och tillägger: Nu vet vi att vi kan lita på varandra när det kniper!

Arto i Utrippan rapporterar till redaktionen att inga fler av hans svin på gården harSprit hjälper smittats de senaste veckorna. Byhälsans Maria L Arsson (kd) är förtvivlad men skyller på att det har luktat hembränt från gården en längre tid och tillägger: – Vi vet att sprit hjälper men jag hoppas ändå på att få vaccinera Anders med Svansen och hans get!

Efter att 26 beväringar blåst omkull på Morberget har frågan rests om soldatvirket förklenats med åren. By á Bladets försvarsexpert, major Kronwreck i Lillhöjden, van vid att få blåsa, antyder att så kan vara fallet och säger att på hans tid besteg man minsann andra saker än berg. ”Det gav männen omedelbar resning och fältskären jobb.”

Fler inspirationskällor är på gång medelas från redaktionen. Under tiden glädjer sig By á Bladet åt dazzologen Josephzohns framfart bland dagens fjöl och strumpeband.

10 svar till “Långbänk smittar inte män med omedelbar resning”

 1. Shirouz oktober 5, 2009 den 9:55 f m #

  Kanske skulle också byfullmäktige hemligstämplas och komma till mötena iförda Anna Anka (nej, förlåt mig, jag menar) Kalle Anka-masker, på det sättet skulle heller ingen veta vem som beslutat vad och därmed sätta ytterligare krydda på mötena och protokollen. 😉

  • redaktörn oktober 6, 2009 den 8:47 f m #

   Varför inte? Med Anna Anka i församlingen blir det nog fart 🙂

 2. cyndi oktober 5, 2009 den 10:30 f m #

  Nu lägger jag Red. och By a Bladet som startsida för här får jag alla nyheter jag behöver. Red. tar väl säkerhetskopior på allt?

  • redaktörn oktober 6, 2009 den 8:47 f m #

   Här kopieras allt och publiceras om 70 år!

 3. josephzohn oktober 5, 2009 den 3:35 e m #

  Jag är mest rädd för att alla insändare, här kallade kommentarer, kommer att säkerhetskopieras och sparas åt eftervärlden …
  Men nu tillbaka till värkligheten. Det påstås att han Josephzohn far fram bland fjöl och strumpeband??!! Bland fjöl och strumpeband!! Bland strumpeband?? Jag kan då, enligt säkra källor, meddela att alla hans fjöl är i modellform just nu, att han inte sett ett riktigt fjöl sedan i somras och de enda banden med lite fart i som han kommit i närheten av den senaste tiden är gummibanden …
  Men han funderar, också enligt mycket säkra källor, starkt på att börja göra modeller av strumpeband, s.k. strumpebandsmodeller!!

  • redaktörn oktober 6, 2009 den 8:50 f m #

   He he, tro dé!
   Kan f.ö. meddela att dina insändare hanteras med stor respekt och förvaras säkert i redaktionens arkiv – vem vet när vi kan behöva ett fjöl eller strumpeband.
   På tal om det – ingen idé att förneka – vi har bevisen 🙂

   • josephzohn oktober 6, 2009 den 1:27 e m #

    Bevisen!!!???
    Nej, nej .. lägg dom i ostlådan :)!
    Tänk på min familj!!

 4. Raggmunk oktober 5, 2009 den 6:41 e m #

  Det kanske blir med talangtävlingen som med skönhetstävlingen ”Ingen Vann”.
  Byfullmäktiges handlingsprogram arkiveras bäst i en låda med ost uppå vind.

  • redaktörn oktober 6, 2009 den 8:51 f m #

   He he! Just det – så kan det mycket väl bli!
   Med tanke på hur de bluffar lär det väl bli ost-båg 🙂

 5. Johne169 maj 7, 2014 den 5:33 e m #

  Immigration …the time to read or check out the content or sites we have linked to below the… gabacegccdeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: