Nakna behag i Idkerberget ökar integritetsklyftan mellan påtända kaniner

14 Okt

Grangärdes frivilligbrandkår vägrades Behagen i Idkerbergenmontera övervakningskamera på sin brandbil erfar Bladet idag. Trots upprepade incidenter med attacker från de ekivoka flickorna i Idkerberget (trosor och t.o.m. en och annan BH har de väl rustade töserna kastat mot de utryckande) avslår länsstyret kårens ansökan.  Motivet är lite luddigt faktiskt men länsrådet Paslo Patrask menar att flickornas blottade behag kan bli igenkända av identitetslösa fildelare. Och då väger integritetshotet mot flickornas behag tungt trots de klyftor som då uppenbaras!

Länsrådet Patrask föreslår istället att muskelbyggaren Allan ”Storfräs” Karlsson slutar vid kåren: ”Utan Storfräs som dragplåster i bilen blir det lugnt, ingen kommer att tända till på de snusgubbar som är kvar och än mindre vilja se deras utryckning!” Vilket är ett helt annat problem!

Redaktionen har förgäves försökt Heta kaniner värmernå brandman Allan för en kommentar. Han var tydligen ute och släckte kaniner, men enligt fru Sunesson, som har stenkoll på det mesta, var det inte vilka kaniner som helst!

Länsrådet hänvisar också till dagens omröstning rörande bybornas avlyssning. Av någon anledning var han bergsäker på ett JA i frågan och därmed kommar alla att veta allt om både det ena och det andra. Varken fru Sunessons eller C-G:s lilla munnläder Lisa-Louises tjänster som sambandscentraler kommer längre att behövas. Om detta JA också kommer att tysta Opassliga Emma vågade inte länsrådet yttra sig om. Men Red vet att Emma har humor så det ordnar sig nog.

8 svar to “Nakna behag i Idkerberget ökar integritetsklyftan mellan påtända kaniner”

 1. vildhunden oktober 14, 2009 den 9:42 f m #

  Med tanke på de höga driftskostnaderna för kaninerna på bilden så kan jag erbjuda mig att överta dem utan kostnad. Slå in dem och skicka över dem bara. Länsrådet kan kanske stå för fraktkostnaden? 🙂

 2. cyndi oktober 14, 2009 den 10:57 f m #

  Inte konstigt att allt blir hoptovat och luddigt! Red. ser ju till att klyftorna ökar hela tiden! Det blir fler och fler för varje dag.
  Måste kaninerna in i EffErrahytten åxå? Eller ska dom värma upp B Odströms dass? Red. måste dra ner lite på klyftorna så att vi läsare får möjlighet att fokusera på lite annat. Jobba tex.

 3. opassande oktober 14, 2009 den 10:58 f m #

  😉 Vi får väl se hur det blir med det!

 4. Filifjonkan oktober 14, 2009 den 11:40 f m #

  Godmiddag,,,jösses då ja du fru Sunesson hon borde nog sätta uppe en kamera på ryggen på brandman Allan ,för släcker han såna kaniner så är kameran klart motiverad jag tror hon får ett ja trots personliga integriteten där enl kaninstyrelsen! Kaninerna bör hålla sig i sina egna hålor inte i klyftorna,,,fniss…Nåväl kanske du kan höra med gubbarna däruppe vid Rämen
  om de har bössan laddad det är ju högst sannolikt med tanke på älgjakten så kan de ge sig sta o reducera lite.. men säg inget till Allan om det bara,,,…ha det!

 5. MissiZipp oktober 14, 2009 den 4:14 e m #

  Att spana efter ”bunnies” gentmot de som jagar med allehanda vapen, gör naturligtvis en stor skillnad.
  Jag förstår från signalisterna på bilden att, det nog kan bli svårt för både Frasse och Allan att fokusera sig på det, i och för sig, tråkiga men verkliga jobbet.

  Att värma Värmland med kaniner känns makabert. Kallskoga!; Måste man verkligen göra så för att leva upp till landskapsnamnet?

 6. josephzohn oktober 14, 2009 den 4:50 e m #

  Avgå Paslo Patrask, Avgå!
  Det är ju skandalöst att lösaktiga fruntimmer får ankasta byns frivilliga brandkårsmedlemmar!
  Det är ju skandalöst att en sån välbyggd brandman som han Storfräs måste sluta för att det ska bli ett slut på trakasserierna!

  Tänkte på en annan sak. Har ni (i byn alltså) kvar de däringa telofonväxlande damerna, dom som med hjälp av kablar och hål flyttade telefonsamtal mellan uppringarna och de svarande?? För deras ”skvaller” och ”ryktesspridning” är ju det ju svårt att lagstifta om!?

 7. Retstickan oktober 14, 2009 den 8:00 e m #

  Läser i kommentarerna här att det är hundjakr på hare 🙂 och det är ju lovligt nu 🙂

 8. redaktörn oktober 15, 2009 den 8:51 f m #

  Vildhunden: De är på väg men länsrådet tog en av dem ”som ersättning för fraktkostnaden” :O

  Cyndi: Tack för handfasta och klyftiga råd! Nu är det både du och Mona som ser klyftorna öka 🙂 B Odström värmer sig med kaniner – det är rätt!

  Opassande: Det är jag säker på 😀

  Filifjonkan: Ha ha! Du har verkligen fångat artikelns kärna 😀 Det är mer an vad Red själv gjort! Tack för tipset om älgarna i sina hålor – det ber jag att få återkomma om!

  MissiZipp: Bunniejakten har precis börjat häröver. Med dragna vapen 🙂 flänger gubbarna omkring bland träd och buskar i de kalla värmlandsskogarna – tänk att du kunde läsa ut det mellan raderna – jag är imponerad! Kram och ha en bra dag – är inte forellen uppäten snart?

  Josephzohn: Helt rätt skandal! STOR skandal. Jodå, systrarna Överhörning är kvar och lär koppla upp sig endera dagen 🙂

  Retstickan: Ja fy hundan! Men harpalt är gott 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: