Erfaren spion avslöjar moderat grönsak i sänghalm med förvånad gravid

26 Okt

Då var det dags igen, konstaterade Red upprymt i lördags. Dags för en riktig praktskandal! Med både politiska och ekivoka förtecken (vad annars). Om By á Bladet  haft en helgbilaga så hade den vält både Blads Tobak & Diverse i Svarthyttan och tidningsstället hos ICA-Olle. Men nu, i historiens bleknande ljus, blir det bara en smaskig notis:

Bynämndsordförande själv (kan man tänka sig!) FredriMaria Wetterskäftig lockar Fredrik till snedsprångk Regnåker (M), ertappades i lördagsnatt på en stege till det som antogs vara Maria Wetterskäftigs (MP) sovrumsfönster, bönande om att få komma in och vänslas lite med grönsaken. Det gick naturligtvis åt helsicke eftersom Peter E Riksson, som sköter bevakningen av Marias förmodade sovrumsfönster, redan släppt in Janne Björkdunge (FP) för att testas i den Wetterkäftiga sänghalmen, s.a.s. Dessutom tumlade det också runt, enligt vad som sägs, både en Mona och en Lasse, i nämnda sänghalm – ja, ja, vilken röra! Och att i det läget fylla på en en pilsk moderat, nä, där gick tydligen gränsen. Sedan spelar det mindre roll att konspirationen var isensatt av SD-Jimmie i Idkerberget. 

Allt detta hade undgått byns vetskap om Det värsta jag sett sa Janne Gillis Louinte den likaledes skandalomsusade Janne Gillis-Lou, skriftställare från Tuna Hästberg, haft ögonen med sig. Han har alltid haft ögonen med sig, kan By á Bladet meddela. Inte bara ögonen förresten. Nä, han har en enorm magkänsla även för skandaler och pengar. Alla minns väl när han klädde av en annan föstertittare, I-B, inpå bara skinnet – och det var ingen vacker syn! Nu sliter en konkurrentblaska i sin tur av kläderna på Janne – och hur elakt det är att skåda har vi inte sett än.

Elakt att skåda är dock lilla Suger dom här - Vilka fräcka jäklar!Katrine Symtomiska från Sångberget. Anledningen lär vara att hon inte förstått att graviditet är en naturlig följd av samlag. ”Så jävla sjukt!” menar lilla Katrine när Red ringer för att kolla provsvaret och hon fortsätter: ”OK gravid då… får väl härda ut… det lär ju gå över – bara det inte blir barn också…”

Mer om kvinnorollen bjuder Baronessan på. Viktig läsning för alla goda husmödrar så här inför stundande storhelger, kanske även för Katrine från Sångberget!

4 svar to “Erfaren spion avslöjar moderat grönsak i sänghalm med förvånad gravid”

 1. cyndi Said Said Said oktober 27, 2009 den 9:32 f m #

  Nu har väl Red. skruvat sina reportage lite väl mycket. När Janne har skruvat på hatten blir han osynlig. Men vad händer med Katrine när hon har skruvat? Slutar svettas? Red. måste vara lite tydlig! Och Red. får f.b. se till att det går att komma fram här och bli publicerad!!! När man lägger ner mycket möda på att skriva en Rad till Red. så är det INTE roligt när den s a s flyger och far!

 2. redaktörn oktober 27, 2009 den 9:36 f m #

  Cyndi: Skönt att det tog skruv någonstans – men att bli tydlig, kära snälla, ÄR inte det att begära lite väl mycket???
  Ditt andra bekymmer – sätt i sladden!

 3. Shirouz oktober 28, 2009 den 9:52 f m #

  Egentligen hör det ju inte hit, men jag vet att jag tänkte när jag läste i en konkurrentblaska att kontakt tagits via telefonkiosker att mycket gått förlorat nu när vi inte har sådana längre. Clark Kent har ingenstans att byta om, spioner kan inte ringa varandra eller lämna meddelanden på båsväggen och barn kan inte leta mynt i träspringorna. Jag föreslår att vi startar en kampanj för återinförandet av telefonkiosker. Då kanske man också kunde slippa alla som tvunget måste yla ut sina liv över nejderna när folk försöker t.ex. äta ute, eller gå på bio… 🙂

 4. Nisse oktober 28, 2009 den 8:57 e m #

  Hej Redaktörn
  Janne Gillis-Lou, skriftställare från Tuna Hästberg jämförs med andra kända spioner. Var det verkligen spioneri. Enligt SÄPO kärror värdelös information. Men det är kanske olagligt och ta betalt av KGB. Det är verkligen en intressant by du jobbar i.
  Nisse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: