Toppolitiker snöade in i vedbod – kom ut i burka av trä

28 Jan

By á Bladet har nu äntligen fått två läsare som förstått att vägen till redaktörens hjärta går genom oinitierade, osakliga och elaka klagomål! Först Cyndi, denna högflygande bloggare som envisas med att lätta från från jordskorpan så snart man ska tala människan tillrätta. Sedan Tiberg, bloggaren som redan hunnit säga upp sin prenumeration två (!) gånger. Undrar när vederbörande ska inse att By á Bladet skrivs ändå!

Med dessa glada rader av tacksamhet ger vi oss över till dagens skandaler.

Som börjar på redaktionen. Där har det nu uppdagats att redaktören själv varken äger en Iphone eller en Ipod. Det är en jävla tur att ingen ännu frågat honom om vad det är för mekapärer och varför dom behövs. Men, kanske har omgivningen insett att en man som är så insnöad att han måste gå till banken för att få ut kontanter, inte heller ska besväras med sådana närgångna frågor. Och nu kommer Ipad!

Insnöad ja! By á Bladet kan avslöja att oppositionsrådet Mona S Ahlin snöat in i sin vedbod. Hon kan nu bara beskåda världen via en liten smal springa i dörren. Vilka konsekvenser detta kan få är ännu inte klarlagt men troligen kommer burkor av trä att tillåtas men inte att bli insnöad i…

Alliansen har också snöat in och fått svåra problem att bli av med den driva de satt sig i. Jakten på friska har än så länge bara resulterat i att Arto i Utrippan piggnat till och nu återgått till full skattefri sysselsättning. Produktionen i Utrippans hönshus går därför åter för fullt, rapporteras från hembrygdsföreningen. Problemet nu är att ingen är frisk nog att skotta sig fram till Utrippan…

12 svar to “Toppolitiker snöade in i vedbod – kom ut i burka av trä”

 1. vildhunden januari 28, 2010 den 1:42 e m #

  Redaktörn kan kanske ha Ipaddan till att skriva lite glada nyheter på medan Redaktörn letar efter hylsnyckelsatsen som han hade i handen alldeles nyss?
  Ha en bra dag! 🙂

  • redaktörn januari 28, 2010 den 2:36 e m #

   Va, vet du vad det är? Det var det jävligaste… Men ha en bra dag själv!

 2. Mia januari 28, 2010 den 1:44 e m #

  Hört från Stockholm att Alliansen skulle testa Försäkringskasse systemet, hur ”effektivt” de var. Alla ringde och sjukskrev sej, det registrerades. Maud, Göran, Fredrik och lilla Jan väntade idogt på avslag. Det var ju så det var bestämmt att ingen skulle kunna få en sjukskrivning om man inte då var riktigt sjuk. Försäkringskassan hörde aldrig av sej, Alliansen är alltså riktigt sjuk…på riktigt…:)

  • redaktörn januari 28, 2010 den 2:38 e m #

   Det är ju det jag säger – det finns inga friska kvar – mer än Arto. Konstigt att alla ändå är så vitala att de orkar bråka om sjukersättning och elände… 🙂

   • Mia januari 28, 2010 den 11:46 e m #

    Retsticka:D

   • redaktörn januari 29, 2010 den 4:48 e m #

    😀 Kram på dig! Och ha en skön helg!

 3. tibergsblogg januari 28, 2010 den 2:08 e m #

  Verkar som moment 22 slagit till med full kraft i Utrippan.

  Vill passa på att utgjuta välförtjänst beröm till redaktören. Innehållet i Bladet är nu av hög redaktionell kvalitet sedan undertecknad omnämnts två gånger – tror att det höjer läsvärdet och lockar till sig nya prenumeranter.

  Med kollegiala och utomordentliga hälsningar från en trogen och nöjd prenumerant!

  • redaktörn januari 28, 2010 den 2:40 e m #

   Nä… jag trodde jag kunde lita på dig 😦

   Komma här och smickra – men se det går jag inte på. Jag är helt säker på att du är ironisk och menar tvärt om – och då blir jag glad igen 😀

 4. cyndi januari 28, 2010 den 8:47 e m #

  Red. ska nog inte lita helt på att Red. har så mycket som TVÅ läsare. Det är nog att ta i. Red. får ta och höja det sk bläddervärdet ytterligare några tusen snäpp om Reds. läsekrets ska fördubblas. Tror nog att Red. inser detta utan att någon behöver dra in prenumerationen.
  Snö ska skottas och inte läggas i burkar. Red. var lite otydlig där. Och hur vet Red. att det är monasalvin som har snöat inne? Har Red. sk insajdinformation via ipaden? Det måste vara nåt mer Red. Något mer!

  • redaktörn januari 29, 2010 den 4:52 e m #

   Jag vägrar att avslöja mina källor – pressetiken du vet 🙂
   Annars jobbar jag stenhårt för att få in en tredje ilsken läsare – försöker få över MissiZippi!
   monasal-vin! Ska fråga efter det nästa gång, finns det på box eller bara på burk?
   Ipad??? Hörde om nått annan nytt ”Ibra” undrar vad det är?
   Och nu kommer nåt mer: Trevlig helg!

 5. Nisse januari 29, 2010 den 9:50 f m #

  Hej redaktörn
  Jag kan inte klaga på redaktörn men jag hoppas att jag duger ändå.
  Politiker kan man klaga på hur mycket som helst. Tyvärr vet dom inte vad lyhördhet är förrän de rasar i opinionsundersökningar. Fast inbland är det bra att de gör bort sig så att folk får upp ögonenen. Hur de kan ge sig på att angripa en enskild person är helt ofattbart för en gräsrot som jag. Jag är pensionär också och då står man väl inte så högt i kurs.
  Nisse

  • redaktörn januari 29, 2010 den 4:54 e m #

   Ja, du mer än duger 🙂 Men du ska se att vi pensionärer kommer att bli viktiga den nämsta tiden! Sedan är det ju en fråga om vi kan lita på löftena!
   trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: