Blodigt drama i skogen – resultat av korrumperad forskning

1 Feb

Polismästare Harald Kask är mycket förtegen men avslöjar att spår av blod, människor och hår från en vargpäls har hittats i ett skogsparti invid Rämen. Alla tillgängliga resurser är inkopplade. Åven den korrumperade viltforskaren, V Ingel, har kontaktats eftersom han redan dagen innan fyndet hade information om dramat. – Ett besvärande samband, säger Harald men vill inte avslöja sin källa.

Harald berättar vidare att det bara finns två kända vargpälsar i trakten. Hushållerskan Fidas päls och den som ägs kollektivt av flickorna i Idkerberget. – Fidas päls är inlämnad för rengöring efter ett missöde häromdagen så därför planerar jag nu en husundersökning på flickornas mottagning, säger Harald lyckligt. – Bara som en ren säkerhetsåtgärd, försäkrar han, och antyder därmed att huvudspåret är den korrumperade viltforskaren.

8 svar to “Blodigt drama i skogen – resultat av korrumperad forskning”

 1. Nisse februari 2, 2010 den 8:26 f m #

  Hej redaktörn
  Jag, i min enfald trodde att forskning gick ut på att vara objektiv. Vad har subjektiv forskning för värde överhuvudtaget. Exempel:”Det betyder att man kan låta pengar gå till allt som visar att varghatarna har rätt och alla andra som vill ha rovdjuren kvar – har fel.”
  Nisse

  • redaktörn februari 2, 2010 den 10:38 f m #

   Hej Nisse!
   Nej, det mesta av forskningen idag betalas av olika intressen så nog finns utrymme att vara skeptisk mot de resultat som presenteras.
   Red

 2. cyndi februari 2, 2010 den 9:29 f m #

  Red. visar klart och tydligt vad Red. tycker i frågan (dvs att det är VIKTIGT att klä sej VARMT på vintern) och frågan blir då om Reds lilla blaska är s a s helt oberoende.
  Vore bra om Red. i fortsättningen kan spegla BÅDA sidornas åsikter, dvs både dom som anser att vi bör bära långkalsonger vintertid och dom som tycker att det är tillräckligt med mer avklätt eller med mindre påklätt. Detta för att Reds läsare tydligare ska förstå vad det hela handlar om! Tydlighet Red. Tydlighet!

  • redaktörn februari 2, 2010 den 10:42 f m #

   För en gång skull tror jag denna envisa människa har rätt! Bladet måste göra något i den segdrakna frågan om långa benkläder passar bättre på flickor än gubbar. redaktionen har ju länge kämpat för rätten att vara tunnklädd men nu ska vi ta tag i frågan. En idé är att istället för tunnklädd ta fram det mer avklädda. Vad tror du om det? 🙂
   Morrn på sig!

   • cyndi februari 2, 2010 den 11:04 f m #

    Envis människa? Fattade inte riktigt där…Red. är lite onödigt otydlig ibland. Och om Red. inte vågar skriva l-n-g-k-l-s-n-g så går det naturligtvis bra med b-n-k-l-d-r, även om jag inte tycker att det ena låter värre än det andra. OM Red. lägger ned möda på detta bör Red. också ha med något om temperaturen, som kan ha viss betydelse i sammanhanget. Temperaturen ja! Segdrakarna kan Red. skriva om i en annan bilaga.

   • redaktörn februari 2, 2010 den 12:04 e m #

    Nä, jag förstår att du inte fattade. Och jag vägrar att tro att det beror på min otydlighet!
    Jag ska genast ta itu med benkläderna och en gång för alla bevisa att temeraturen är en direkt följd av längd och övrig utformning på såväl ben som dess beklädnad 🙂

 3. Motvalls gubbe februari 2, 2010 den 11:37 f m #

  Men hur var det nu med de mystiska spåren i skogen? Vad säger kriminalteknikerna i Linköping? Har det gått att få fram DNA? Har någon anhållits? Vad är egentligen problemet?

  • redaktörn februari 2, 2010 den 12:08 e m #

   DNA? Sådana moderniteter. Här kör vi med huvudspår i nysnö! Problemet är att det kommer mer snö 🙂 och vargpälsar …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: