Går vidare till rederi i Dalabygd men ersätts av Juholt

20 Nov

Som enda? eller i vart fall snabbast organ ut med nyheten kan By á Bladet rapportera att super-moderaten Sch Lingman kommer att ansluta sig till gubbarnas rederi, Rämens ÅngbåtsAktiebolag.

Nyheten slog ner som en bomb på moderaternas tankesmedja i Svarthyttan där herr partiordförande Fredrik Regnåker mellan tårarna nu berättar att;

Pelles uppdrag var, efter att gjort Moderaterna till ”det enda arbetarpartiet”, att gå vidare och göra mitt parti till ”det ENDA partiet”. Men vi har en hemlig plan, förstår Redaktören.

Fredrik snöt sig i en röd näsduk och fortsatte;

– Känner Redaktörn till Håkan Juholt? 

Vad Sch Lingman ska göra i ångbåtsbolaget är f.n. inte känt. Redaktörn jobbar på den frågan…

5 svar to “Går vidare till rederi i Dalabygd men ersätts av Juholt”

 1. Filifjonkan november 20, 2012 den 11:01 f m #

  God middag på er .
  jaha det är så dags nu då. Men jag måste nog säga att den strategen har då haft väldiga födslovåndor med att göra partiet rättvisa …det har varit för tyst av denne strateg, kanske gör han sig själv en tjänst i ett ångbåtsbolag för vad jag förstår så har Rämen rediga karlakarlar där. (Ref till Artoro och så vidare.) De kan ju hjälpa till och knuffa på liksom… dränkning är ett bra arbetsbyte för denne herre utan flytväst. Då jag hörde om tänkt nubbealmanacka inför advent kan man ju som sista gest bjuda på dagens nubbe före nedblötnigen. Nåväl önskar Gubben med Urax en skön promenad men stövlar på det är grått och blött idag.

 2. Redaktörn november 20, 2012 den 2:45 e m #

  Ska sanningen fram så har vig inte accepterat strategens närmanden till ångbåtsbolaget ännu. Och det är, vid närmare eftertane, en mer praktiskt inriktad typ vi behöver.. Juholt t.ex.
  Ja men du – nu är jag (och Urax) trötta på att vandra runt i regn. Måtte det snart bli lite kallt och vit ren snö som omväxling.

  • Filifjonkan november 21, 2012 den 8:36 f m #

   Hej hoppas du och Urax inte gått ut nu då för det var då grått och blött idag igen.Jaha en mer praktisk lagd sa du jo det kan tänkas Men Juhultarn?Oroar mig för hur regnet påverkat redaktörens kontor… båtar är ingen enkel historia (ref till ”jag hade en gång en båt med segel och ruff och köl, men det var för länge sen så länge sen. Svara mig du var finns den nu, jag bara undrar var finns den nu”)Tror du skall söka den praktiske på bygden fniss..ha det bra inne i stugvärmen…hälsa Urax

 3. Electas matte november 21, 2012 den 3:57 e m #

  Tänkte Gubben göra Lingman (Sch) till förnyare av ångbåtsbolaget eller till arbetarångbåts-
  bolaget (det blev kanske lite väl långt för den lilla båten)?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: