Litteraturpris ger inga bieffekter hos vilsna hushållerskor

24 Nov

Det kanske mest förnäma litterära priset av alla, Arto-priset, går denna gång till en hittills okänd författare vars verk är desto mer välbekant; Bandylexikon! – Valet var självklart, säger juryns ordförande, Artos hushållerska, Fida Johansson. – Ingen har tidigare kommit på något så enbota fanatiskt, urbota fantastiskt, menar jag… Eftersom ingen annan i byn fattade något insåg alla att detta var ett synnerligen väl avvägt beslut. Nu över till de skarpa nyheterna!

Direktör Trådlunds hushållerska, har fått storhetsvansinne och räknar med att vinna valet nästa år. Strategin är redan klar. I korthet innebär den att hon tar rygg på Mona S Ahlin och skyller det mesta hon vill utföra på alliansen. Förmodligen ingen dum strategi, men hon skulle bara veta att Mona blir utbytt mot en x-kommissionär en månad före valet. Och att Maria Wetterskäftig startat latteservering i Myggsjön.

Nu säger dock ryktet att alliansen i fullmäktige tänker förse traktens hushållerskor med en karta till dansbandskampens stimulanscenter där endast 80% av vägarna är inritade. Genom detta lömska trick räknar de med att alla obstinata hushållerskor kommer att bli kartlagda som vilseförda av Aftonblaskan.

Till sist noteras att överdoktor Akutén utlyst en tävling; ”Vem drabbas av den mest fantasifyllda bieffekter av influensavaccinet”. Linda i Idkerberget, vars hår förlorade permanentet, leder tätt följd av Sofia som fick en jättesvamp efter sitt stick.

Morgonkaffe som vanligt hos mr.J

12 svar to “Litteraturpris ger inga bieffekter hos vilsna hushållerskor”

  1. Kenneth november 24, 2009 den 6:27 e m #

    Så här ett litet spadtag efter mårten gås är det ett synneligen fint bevis på vad han Josephzohn rätar ut.

    • redaktörn november 25, 2009 den 10:05 f m #

      Ja, vi har många leenden att tacka den gode J för!

  2. Barbro Binda november 24, 2009 den 6:49 e m #

    Tokskall! Ja skratt så ja tapp byxen! Gör ä nanting tyck du? Fast vakksineringa där tänk ja int göra. Ja je rädd å få könstiheter oppi skalln. He je se mytche där redan, så då val ä väl överschvämmninga.
    Förresstn ha ja int tin å sitt janna å läs tininga. Ja ha fullt opp ve virkninga. Nu håll ja på ve Josephzons påhitt. Han ha beställd målbura te bandyspelninga.
    Nä, nu måss ja slut, kallgrötn ska värmes!

    • redaktörn november 25, 2009 den 10:09 f m #

      Om jag minns rätt så var den kroppsdelen minnesvärd – så tappa på bara! Men tappa upp lagom så inte skallen tar skada, fast det kanske inte märks så mycket om det skvalpar lite till där 🙂
      Den där Josephzohn tar då för sig, ska jag säga. Målbura? Va ska ni göära där, ni bägge? Äta gröt tror jag inte mycket på!

  3. liberum-weto november 24, 2009 den 7:41 e m #

    Surrogatkaffe, på rostade maskorosor, med Maria vid myggsjön låter som blodigt smack, kring nyföretagande. Nu kanske Mp och andra Miljöpoliser kan lämna sjönära tomter i fred, åtminstone nu i jultid. Värmen kan ju göra sjön obrukbar till vinterfiske. Det där med bieffekter från vaccinering har bara med sticket att göra – och sticker man inte finns garanterat inga bieffekter. Uteslut sticket och sätt bara satsen i näsan så blir det bara näsvisa frågor.

    • redaktörn november 25, 2009 den 10:14 f m #

      Så där ja, nu har jag ordnat till anletsdragen! Här har vi inge sjönära tomter. DEt är nåt storstadspåhitt! Antingen har man sjötomt eller så har man det inte. Och de som inte har ropar på MP och de som har ropar också på MP (men av olika anledningar).
      EN bieffekt av att inte stickas är en influensa och då blir det att använda näsan i andra riktningen 🙂

  4. josephzohn november 24, 2009 den 7:45 e m #

    Synnerligen hedrad!!!
    Kan inte få fram mer …
    http://josephzohn.blogspot.com/2009/11/dagens-extra-extra.html
    Synnerligen!!!

    BB:
    Ser fram emot målbura!!

    • redaktörn november 25, 2009 den 10:15 f m #

      Ja, ja! Men det var nära att ICA-Olles reklamblad vann!
      Målbura – jag vet nog vad ni tänker er. Men se till att det blir tätmaskat så man slipper se eländet 🙂

  5. cyndi Said Said Said november 25, 2009 den 9:25 f m #

    Red. hittar då de mest besynnerliga nyheter! Har Red. inga andra intressen är politik och samhällsklyftor? Letar Red. verkligen efter sin penna eller låtsas han bara? Många frågor när man läser Reds. blaska. Men inga svar…

    • redaktörn november 25, 2009 den 10:18 f m #

      På fråga ett svarar jag NEJ.
      På fråga två svarar jag NEJ.
      På fråga tre svarar jag INTE?

      Egna frågor:
      Var är tidtabellen?
      Vad ska bilagan behandla?
      Har du sett min penna?

  6. Farbror Sid november 25, 2009 den 6:01 e m #

    Han upphör aldrig att förvåna… ja Han den där MrJ förstås.
    Ingen vet hur många platser på nätet han har och hur hårt innystad han är i cyberrymden.

    • redaktörn november 26, 2009 den 11:19 f m #

      Nä, en synnerligen oberäknelig karl! Men sinne för det sköna – det har han 🙂

Lämna en kommentar